NAZİLLİ TİCARET BORSASINDAN 625 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI

• 22.09.2021

Nazilli Ticaret Borsası tarafından yapılan ve geleneksel hale getirilen eğitim yardımlarına bu yıl da devam edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısıyla gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında alınan kırtasiye malzemeleri, ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi 625 öğrenci için okul müdürlüklerine teslim edildi.

Konu hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren Nazilli Ticaret Borsası olarak öğrencilerimize bir nebze de olsa destek olmaktan kıvanç duyuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

• NAZİLLİ TİCARET BORSASINDAN 625 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI
Whatsapp ile İletişime Geç