Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;

"İş Sağlığı ve Güvenliğinde Koordinasyon ve İş Birliği" ana teması altında proses güvenliği, risk yönetimi, davranış bilimleri ve ergonominin de aralarında bulunduğu 31 ana başlıkta iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konuların değerlendirileceği 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi 06 – 09 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Kongreye; birçok ülkeden alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile ilgili uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan yerli ve yabancı katılımcıların iştiraki beklenmektedir.

Katılım göstermek isteyen üyelerimiz www.tioshconference.gov.tr  adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.