5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu kapsamında 19.01.2005 tarih ve 25705 sayılı resmi gazetede yayınlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelikte belirtilen Ekim ve Kasım 2017 tarihlerinde yapılması planlanan organ seçimleri daha sonra 24.09.2017 tarihli resmi gazetede yayınlanan 2017/10828 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile 2018 yılının Nisan ayına ertelenmiştir. Söz konusu seçimlere seçmen olarak katılabilmek ve seçilebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek hatalı kayıtlarını düzeltmeleri gerekmektedir.

Borsa kayıtlarında gelir ve kurumlar vergisi mükellefiyetlerinin aktif olup olmadığını Borsa Hizmet Binasında 05-09 Mart 2018 mesai bitimine kadar kontrol etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içerisinde kayıtlarını düzeltmeyen üyeler borsa kayıtlarının doğru olduğunu kabul etmiş sayılacaktır.

NAZİLLİ TİCARET BORSASI